Yhdistelylaina tutkijalle

Tutkimustyö on parhaimmillaan erittäin mukaansatempaavaa työtä! Samaan aikaan tutkimustyöhön uppoutuminen voi olla taloudellisessa mielessä stressaavaa, sillä tutkimuksen rahoittamisvaihtoehdot voivat olla kiven alla. Erityisen haastavaksi tilanne muuttuu, jos tutkijalle on jo ehtinyt kertyä useita erillisiä lainoja, joiden korot ja kulut uhkaavat syödä aivan liian suuren osan tutkijan budjetista. Kun stressiä pukkaa, voi rentoutuminen olla erityisen haastavaa ja burn outkin saattaa jo kolkutella ovella. Tällöin kannattaa harkita yhdistelylainaa!

Miksi yhdistelylaina kannattaa?

Yhdistelylainan avulla voit säästää lainojen koroissa ja muissa kuluissa, sillä kun yhdistät useat lainasi yhdistelylainan avulla yhdeksi lainaksi, maksat jatkossa vain yhden lainan korot ja muut kulut. Säästö voi olla merkittävä, etenkin, kun käytät vielä hieman aikaa uuden yhdistelylainasi kilpailuttamiseen ja vertailuun. Tämäkin onnistuu onneksi nykyään näppärästi netin kautta erilaisia lainavertailusivustoja hyödyntämällä, eli kovin paljon arvokasta tutkijan aikaa ei vertailuun kulu, mutta vertailun mukanaan tuoma taloudellinen hyöty voi olla yllättävän suuri. Jatkossa yhdistelylaina jopa säästää tutkijan aikaa, sillä toki yhden lainan takaisinmaksusta huolehtiminen on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa kuin useiden lainojen monien eräpäivien muistaminen.

Kuinka tutkija voi vertailla lainansa?

Lainavertailussa kannattaa hyödyntää netistä löytyviä näppäriä lainavertailusivustoja. Rahoitu.fi on yksi suositeltava sivusto, josta on hyvä lähteä liikkeelle. Voit hakea lainaa sivuston kautta, jos olet ainakin 20-vuotias ja saat säännöllisiä palkka- tai eläketuloja, eikä sinulta löydy maksuhäiriömerkintöjä. Myös vanhojen lainojen yhdistäminen onnistuu kätevästi tämän sivuston kautta.

Kategoriat