Valokuvatapetti auttaa tutkijaa rentoutumaan

Tutkijan työ vaatii keskittymistä ja tarkkuutta. Työpäivät voivat myös venyä pitkiksi etenkin, jos käsillä on vaikkapa akuutti, koko ihmiskuntaa uhkaava kriisi, jollainen saatiin kokea vain vähän aikaa sitten koronaviruksen vallattua maailman. Onkin todella tärkeää, että tutkija muistaa myös levätä ja rentoutua riittävästi! Niinkin pieni asia kuin valokuvatapetti voi auttaa tutkijaa lievittämään paineitaan ja rentoutumaan kunnolla. Kun tutkijan koti on rentouttava turvasatama, se tarjoaa tutkijalle mahdollisuuden riittävään lepoon ja palautumiseen. Tämä puolestaan voi siivittää tutkijaa entistä upeampiin suorituksiin – kenties jopa suuriin läpimurtoihin!

Rentouttava valokuvatapetti

Rentouttava valokuvatapetti on helppo ostaa verkosta esimerkiksi Kotitapetti-nimisestä verkkokaupasta. Esimerkiksi vihreäsävyinen valokuvatapetti on hyvä vaihtoehto! Vihreän on todettu olevan rauhoittava väri, minkä vuoksi esimerkiksi sairaaloissa käytetään usein vihreän eri sävyjä. Vihreä väri vie ajatukset helposti luontoon ja myös luonnon on todettu olevan rauhoittava elementti. Aina kiireinen tutkija ei välttämättä ehdi viettää luonnossa niin paljon aikaa kuin haluaisi, joten on vain hyvä, jos pala luontoa tulee suoraan tutkijan omaan kotiin. Vihreän värin lisäksi luontokaipuu voi näkyä esimerkiksi tapetin kuvioissa.

Osa tutkijoista rentoutuu hakeutumalla mielikuvissaan omaan turvapaikkaansa – paikkaan, jossa he tuntevat olonsa erityisen mukavaksi ja turvalliseksi. Tämä turvapaikka voi olla vaikkapa upea pieni mökki järven rannalla. Tärkeää on, että juuri tässä paikassa tutkija saa olla kaikessa rauhassa oma itsensä. Kuva tästä turvapaikasta on mahdollista ikuistaa tutkijan kodin seinälle helpottamaan rentoutumista. Kotitapetti-niminen verkkokauppa nimittäin tarjoaa mahdollisuuden teettää valokuvatapettia omista valokuvista. Valokuvatapetin teettäminen onnistuu helposti sivuston näppärän valokuvatapettityökalun avulla. Tällainen tapetti on myös loistava lahjaidea tutkijalle, jolla on jo periaatteessa kaikkea, mutta joka kokee usein vaikeuksia irtautua työstään ja rentoutua kaikessa rauhassa!

Muodostus

Kategoriat