Hauskat juhlatarvikkeet opiskelijabileisiin

Vaikka korkeakoulutus onkin kannattava sijoitus, johon kannattaa suhtautua vakavasti, on opiskelijan tärkeää myös toisinaan ottaa rennosti ja antaa ajatustensa tuulettua. Tämä onkin varmasti yksi suuri syy siihen, miksi erilaiset opiskelijabileet ovat niin kovin suosittuja. Opiskelijapiireissä onkin kärsitty aivan erityisen paljon koronaepidemian aiheuttamista rajoituksista ja kun rajoituksia on vihdoin alettu purkaa, on tästä iloittu opiskelijapiireissä täysin rinnoin. Onneksi hauskat juhlatarvikkeet on helppo hankkia opiskelijabileisiin suoraan Partykingistä, sillä näin bileiden järjestäminen ei aiheuta suurta ylimääräistä vaivaa myöskään niiden järjestäjille ja bilettää voidaan jopa hieman tavallista useammin!

Juhlatarviketärppejä

Partyking on täynnä upeita opiskelijabileisiin sopivia juhlatarvikkeita, mutta tästä huolimatta omiin bileisiin sopivat juhlatarvikkeet on helppo löytää verkkokaupan näppärien hakufilttereiden avulla. Keräsimme kuitenkin tähän muutaman hauskan juhlatarviketärpin inspiroimaan seuraavien bileiden järjestäjää.

Erilaiset konfettitykit ovat loistava idea kohottaa jo valmiiksi katossa olevaa tunnelmaa! Niiden avulla on nimittäin mahdollista laukaista kerralla suuri määrä joko kullan- tai hopeanväristä metallikonfettia juhlistamaan bileiden juhlapaikkaa tai vaikkapa bileiden kohokohtaa. Tykki on helppo aktivoida, sillä aktivointi onnistuu tykin alaosaa kiertämällä. Tykkejä on saatavana erikokoisina, joista suurin malli on kooltaan 80 senttimetriä.

Jos bileet pidetään uima-altaalla, on esimerkiksi ananasteema hauska valinta. Esimerkiksi värikkäät ananasteemaiset sellofaanipussit ovat hauska valinta tällaisiin bileisiin. Niihin voi pakata juhlavieraille vaikkapa pieniä herkkuja tai muita yllätyksiä. Unohda siis tavalliset tylsät pussit ja korvaa ne Partykingin upeilla ananasteemaisilla sellofaanipusseilla!

Popparit ovat tärkeä osa monia bileitä. Popparit ovat myös edullinen valinta, minkä ansiosta ne sopivat erityisen hyvin pieneen opiskelijabudjettiin. Onneksi Partykingistä löytyy hauskoja tarjoilutuotteita näitä pieniä herkkuja varten. Punavalkoiset popcornrasiat ovat perinteinen valinta, joka tuo mieleen Ameriikan ihmemaan, mutta valikoimista löytyy toki myös hauskempia vaihtoehtoja.

Säästä aikaa ja rahaa

Opiskelijaelämä on tunnetusti kiireistä elämää pienellä budjetilla. Tästä syystä onkin hyvä, että bileiden järjestäminen ja juhlatarvikkeiden hankkiminen onnistuu näppärästi aikaa ja rahaa säästäen Partykingin avulla. Juhlatarvikkeet on helppoa ja nopeaa tilata Partykingistä vaikka suoraan juhlapaikalle, minkä lisäksi verkkokaupan hinnatkin ovat oikein kilpailukykyiset, kun niitä vertaa kivijalkakauppojen vastaaviin. Tilausta varten voi kerätä vaikkapa kolehdin jokaiselta osallistujalta, jolloin kulut jakautuvat tasaisesti ja mahtuvat osallistujien pieneen opiskelijabudjettiin.

Verkkokaupassa tuotteita on helppo selata jopa porukalla, joten ostopäätökset voidaan tehdä helposti suuremmallakin joukolla. Pienissä juhlatarvikeliikkeissä sen sijaan voisi herättää huomiota, jos koko opiskelijaporukka ilmestyisi yhtaikaa liikkeeseen valitsemaan juhlatarvikkeita seuraaviin bileisiin. Virtuaalisesti toimittaessa jokainen osallistuja voi kertoa mielipiteensä jopa omalta koneelta käsin, eikä yhteistä fyysistä kokoontumista välttämättä tarvita lainkaan. Yhteisen sopivan ajan löytäminen kaikkien osallistujien kalentereista voi nimittäin olla haastavaa, jolloin mahdollisuus osallistua virtuaalisesti etäyhteyksien kautta juuri siellä missä sattuu olemaan, helpottaa yhteisten suunnitelmien ja päätösten tekemistä!

Kategoriat