Lainan kilpailuttaminen ja yhdistäminen kannattaa

Mitä tarkoittaa lainan yhdistäminen?

Lainan kilpailuttaminen ja yhdistäminen on nykypäivänä melko yleinen puheenaihe. Saatat kuulla siitä puhuttavan töissä, radiossa, televisiossa ja jopa omassa ystävä-/lähipiirissäsi. Miksi asiasta puhutaan nykyään jatkuvasti ja kaikkialla? Mikä on tuonut kilpailuttamisen ja lainojen yhdistämisen esille vasta viimeisen muutaman vuoden aikana? Ja ennen kaikkea, mitkä ovat ne realistiset hyödyt, jotka lainan kilpailuttamisesta ja yhdistämisestä mahdollisesti saa?

Koska rahoituslaitoksia ja pankkeja on vuonna 2018 jo kymmenittäin, on kilpailu ymmärrettävästi kovaa. Asiakkaita pitää saada jatkuvasti lisää, mutta samalla on pidettävä kiinni vanhoistakin.

Käytännössä lainan yhdistäminen tarkoittaa sitä, että kuluttaja hakee mahdollisuutta yhdistää useat pienet velkansa ja luottonsa yhdeksi isommaksi velaksi. Näihin voi kuulua esimerkiksi luottokorttivelat, pikavipit ja joustoluotot – joista muuten jokaisella on melko suuret kuukausi- ja vuosikulut.

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

Tärkein ase nykypäivän rahoituslaitoksella on mahdollisuus yhdistää velallisen velat yhdeksi, niin sanotuksi könttäsummaksi. Tämä palvelee asiakasta siinä mielessä, että lainoja ei tarvitse maksaa yksitellen useaan eri firmaan joka kuukausi, vaan yksi osoite viitenumeroineen päivineen riittää. Toinen kuluttajan kannalta suuri etu on kulujen väheneminen. Luonnollisesti asiakkaan maksamat verot, korot ja muut pikkutekijät tekevät rahallisesti suuremman määrän silloin, kun niitä maksetaan pieni määrä, mutta useaan firmaan. Jos maksat jokaisesta ottamastasi lainasta ja luotosta esimerkiksi laskutuslisää, kuukausimaksua ja vielä päälle korkoa, kasvaa yhteissumma huomaamatta suuremmaksi kuin mitä äkkiseltään kuvittelisi.

Lähes poikkeuksetta velallisen kuukausimaksut vähenevät, kun luotot yhdistetään. Myös maksujen suorittaminen helpottuu, kun kaikki velat maksetaan yhteen paikkaan.

Miten voin yhdistää velkani?

Hyvän mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen tarjoaa https://www.freedomrahoitus.fi/ rahoituslaitos. Freedom Rahoitus on varmasti yksi tunnetuimmista rahoituslaitoksista Suomessa. Tästä kiitos tyytyväisille asiakkaille, sekä firman aktiiviselle markkinoinnille.

Freedom Rahoituksen kautta lainan hakeminen käy todella vaivattomasti – puhelimen välityksellä tai internetissä erillisellä lainahakemuksella.

Puhelimitse numerossa 09 4241 4400 Freedomilla palvelee osaava ja palvelualtis henkilökunta, maanantaista torstaihin 8-19 ja perjantaisin 8-17. Numeron kautta onnistuu luonnollisesti lainan hakeminen, mutta voit myös tarvittaessa soittaa kysyäksesi apua, mikäli jokin asia mietityttää.

Kaikista vaivattomin keino on tietenkin hakemuksen jättäminen netissä. Freedomin sivuilta löydät luottohakemuksen, jonka voi täyttää nopeasti muutamilla tiedoilla.

Ensimmäisenä sinulta kysytään toivomasi lainamäärä, sekä takaisinmaksuaika, jotka täytettyäsi näetkin kuukausierän määrän.

Tämän jälkeen täytetään henkilötunnus, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tällä sivulla valitset myös sen, haluatko mukaan yhteishakijan. Lisäksi sinun tulee kuitata yleiset ehdot ja käyttäjäsopimus luetuiksi.

Yhteishakija?

Yhteishakijalla tarkoitetaan toista henkilöä, joka tulee kanssasi vastaamaan lainan hoidosta. Useimmiten tämä henkilö on avo-/aviopuoliso, mutta myös esimerkiksi perheenjäsen käy. Yhteishakijan ilmoittaminen hakemuksessa vahvistaa mahdollisuuttasi saada laina, varsinkin isommista summista puhuttaessa.

Yhteishakijalta vaaditaan yli 20 vuoden ikää ja säännöllisiä tuloja, hänellä tulee olla suomalainen henkilötunnus, sekä puhdas maksurekisteri (ei maksuhäiriömerkintöjä).

Miksi Freedom?

Freedom Rahoituksen juuret venyvät vuoteen 1983 saakka, ja se on erityisen kokenut lainanvälittäjä Suomen lisäksi muissa pohjoismaissa. Ruotsissa yhtiö on toiminut vuodesta 1999, Norjassa 2007 ja Suomessa nyt jo kymmenen vuoden ajan, vuodesta 2008!

Tyytyväiset asiakkaat ja monen vuoden kokemus yhdistettynä kilpailukykyiseen lainatarjontaan ovat vain murto-osa niistä syistä, miksi Freedom Rahoitus on nykyään niin monen suomalaisen valinta.

Categories